Çevreci Etkinlikler Serisi

Gönderim: 13.01.2024 TIEBFest
Çevreci Etkinlikler Serisi

Bisiklet festivallerimiz artık %100 çevreci olacak

🌿 Çevreci Etkinlikler Serisi Başlıyooorr!

🌍 Dünya, bizim evimiz. Tiebfest olarak, bu evin kıymetini bilmek ve korumak için bir adım daha atıyoruz!

2024 yılında gerçekleşecek olan Tiebfest etkinlikleri, "Çevreci Etkinlikler Serisi" mottosuyla sizleri ağırlayacak. Bu yıl, sadece pedal çevirmek ve keşfetmek değil, aynı zamanda doğa için bir adım atacağımız bir etkinlik dizisi ile karşınızda olacağız. Tiebfest 2024 etkinlikleri, sıfır plastik atık taahhüdüyle çevre dostu olacak! 🌊

Sıfır Plastik Atık Hareketi: Biz de Varız!

Tiebfest ekibi olarak, doğamıza duyduğumuz sevgiyi eyleme dönüştürüyoruz. Birlikte, plastiksiz bir geleceğe adım atmak için bir araya geliyoruz.

🚯 Sıfır Plastik Atık, Sonsuz Anılar!

Tiebfest 2024 etkinlikleri, "sıfır plastik atık" taahhüdüyle plastik kullanımına dur diyor. Tüm atıkları azaltmak ve doğaya zarar vermeden eğlenmek için bir araya geliyoruz. Kendimize ait mataralaramıza suyu, bardaklarımıza çayı, tabak, çatal ve kaşıklarımızla yemeklerimizi alarak bu çevreci harekete siz de katılın!

🌿 Katılımınızla Fark Yaratın!

Siz de Tiebfest 2024'e katılarak çevre dostu bir deneyim yaşayın. Her adımınız, sürdürülebilir bir geleceğe olan katkınız olacak.

🎶 Pedal, Keşif ve Çevre Bilinci Bir Arada!

Doğayı koruma sorumluluğumuzu birlikte kutlamaya hazır mısınız? Sosyal medya hesaplarımızı takip edin, çevre dostu etkinliklerimizin tam programını kaçırmayın!

#Tiebfest2024 #ÇevreciEtkinlikler #SıfırPlastikAtık #DoğayıKoruyoruz #SürdürülebilirGelecek ✨


4 13
Ümit Yazdıç
13.01.2024
Etkinliklerin içinde festivaldeki BELEDIYE ve kurumlarla anlaşarak çevre temizlik etkinlikleri yapsak?

Hakan Tanışık
13.01.2024

Tavla Camiasını da dahil edebiliriz bu etkinliklere.. Bir kaç tavla turnuvası ilavesi ile bu iş daha geniş kitlelere ulaşır.